Reine (Lofoten)

18 de juny de 2018.- Reine (Lofoten – Noruega) 

Les illes Lofoten són un paradís natural d'una bellesa extraordinària i encara que no hem tingut temps de visitar-les, com ens hauria agradat, sí que n'hem tingut prou per fer-nos-en una idea i per quedar-nos amb ganes de tornar-hi.

Reine és un bonic poble de pescadors, amb el seu entorn de mar i muntanya, les seves cases de fusta vermelles arran d'aigua, algunes amb sostres d'herba... un lloc de somni!  
Es troba al comtat de Nordland (Noruega) a l'illa de Moskenesøya a l'arxipèlag de les Lofoten, més amunt del Cercle Polar Àrtic, uns 300 km al sud-oest de la ciutat dTromsø.

Aquí el temps passa volant... quina recança haver de marxar, m'agradaria tant poder descobrir-ne tots els racons, no només de Reine, sinó també de molts altres poblets que no podrem visitar. 

No tinc gens de ganes de tornar a casa, queden tantes coses per descobrir! 
Aquest viatge, només ha sigut un petit "tast" del meravellós paisatge més amunt del Cercle Polar Àrtic. Ens agradaria tornar a l'hivern per veure les llums del nord... les aurores boreals... esperem que això sigui possible. 

És hora de marxar, a les 8 del vespre hem d'agafar un Ferri a Moskenes,  4 hores de travessia per arribar a Bodo. Demà un vol de Bodo a Oslo i un altre d'Oslo a Barcelona. 
I després de 7 dies de llum de dia... es farà de nit. 









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rovaniemi i un esquirol observador...

El Sol de mitjanit a Nordkapp

Escapades de Tardor...