Capvespre de confinament...


Un altre capvespre darrera la finestra... i demà Sant Tornem-hi! 
Bona nit! 

Comentaris

Daniel Arenas ha dit…
Bon dia Pilar!

No sabia que tenies un blog de fotografia. Quina gran idea! Ja saps com m'agraden aquestes coses. Li vaig preguntar a la Teresa si encara feies fotos i on publicaves (hi ha tants llocs diferents que a vegades em costa seguir als companys) i em va dir que tenies aquest blog.

I dit i fet! Aquí estic. Veig que t'agraden fer sèries i reptes (no vas fer també el de 365 dies - 365 fotos?). Això està molt bé mantenri el cap ocupat i desenvolupar la creativitat. Veig que tot i el confinament fas una sèrie per mantenir-te activa. Molt bona iniciativa!

A veure si jo aprofito per acabar àlbums i continuar publicant al blog les fotos que encara tinc pendents d'Escòcia (i ben segur que d'altres trobaria).

Una abraçada tot desitjant que estigueu bé.

Hola Dani, contenta de que hagis trobat el meu bloc i del teu comentari. Jo sempre segueixo el teu Natura Shots, m'agrada seguir els teus viatges Escòcia, Vall d'Aran, i totes les teves fotografies de natura. Sempre he llegit i/o escoltat els teus consells.
Jo he deixat les xarxes i ara només tinc el blog i la pàgina de 500PX.
Preguntes si vaig fer el projecte 365, la resposta és sí que el vaig fer, de fet van ser 366 fotografies, perquè també va ser un any de traspàs "bisiesto".
Ara parlavem amb la Mª Teresa de començar un altre projecte, però ha arribat el "Copid-19" i el confinament.
No sé si veuràs la meva contesta al teu comentari, perquè tinc alguns problemes a la configuració, que no he pogut resoldre, tant pel que fa la possibilitat de fer comentaris als blogs que segueixo, com per contestar als dels persones que me'n fan.
Una abraçada i esperant que tots estigueu bé, molta força per aquests dies de confinament.
Daniel Arenas ha dit…
Hola Pilar!
Sí que veig el teu comentari perfectament.
Per si et serveix la meva experiència. En blogs com el teu de tipus blogger o blogspot jo no els puc contestar a través de mòbil ni de tablet perquè no em guarden els comentaris, ho he intentat infinitat de vegades i per tant només puc des del propi portàtil. Crec que amb wordpress no hi ha problemes. Ho dic per si en algún moment intentes respondre des de mòbil o tablet i veus que no et funciona, és un tema del Blogger.
Ens llegim!
Moltes gràcies Dani, Ens llegim!
Cuideu-vos!

Entrades populars d'aquest blog

Rovaniemi i un esquirol observador...

Reine (Lofoten)

El Sol de mitjanit a Nordkapp

Escapades de Tardor...