Tal dia com avui...

Ara fa tres anys, tal dia com avui, vam gaudir d'un paisatge i d'uns moments inoblidables a Nordkapp, esperant veure el Sol de Mitjanit.

Avui, amb la calor d'aquest 14 de juny 2021, tanco els ulls i recordo aquell dia ennuvolat i força fresquet (14º) i el Sol que finalment no es va deixar veure... 

El Cap Nord, (en noruec Nordkapp) és un penya-segat de 307 metres d'altitud que domina l'oceà Glacial Àrtic i marca simbòlicament el punt més septentrional d'Europa, al nord de l'illa de Magerøya.

Magerøya (en sami septentrional: Máhkarávju) és una illa de 436 km² situada al municipi de Nordkapp, al comtat de Finnmark, a l'extrem nord de Noruega.

L'illa està connectada al continent pel Túnel del Cap Nord, un túnel de carretera submarí de 7 km de longitud, construït entre el 1995 i 1999 i que forma part de la ruta europea E69. Arriba a una profunditat de 212 metres per sota nivell del mar, va ser per un temps el més llarg i profund del món.



Nordkapp

Gjesvær

Honningsvåg - Hotel Scandic Nordkapp


Comentaris

Helena ha dit…
Ooohh! Quina fresqueta devia fer… aviat podreu tornar a viatjar
De moment, només penso en la fresqueta…
Daniel Arenas ha dit…
Què bonic que sembla tot això Pilar. Els països freds són la meva predil·lecció fotogràficament parlant. Curiosament m'atrauen molt més que els càlids. Espero poder anar-hi alguna vegada a gaudir-los amb la família i la fotografia.
Una abraçada i molts records.
Les primeres entrades d’aquest blog són d’aquest viatge (etiqueta Arctic Cercle Napapiri).A mi també m’atrauen més els paisatges i els països freds, i haig de dir que m’agradaria poder tornar a Noruega, sobretot a les Lofoten, d’una manera més pausada, els viatges organitzats no sempre són bons pels que ens agrada la fotografia… Veurem, ara ho veig difícil… Esperaré veure les teves fotografies quan hi aneu… Una abraçada i molts records i aviat bones vacances!

Entrades populars d'aquest blog

Rovaniemi i un esquirol observador...

Reine (Lofoten)

El Sol de mitjanit a Nordkapp

Escapades de Tardor...